Karob Proszek z Chleba Świętojańskiego


IMG_0025-EditProszek z chleba świętojańskiego
 jest to wyśmienity substytut kakao, zamiennik czekolady.

Czy wiesz, że Karob Proszek z chleba świętojańskiego:

  • jest produktem naturalny, nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów,
  • nie zawiera alergenów, kofeiny i teobrominy obecnej w kakao,
  • jest źródłem m.in. : magnezu, żelaza, fosforu,
  • jest produktem wegańskim, bezglutenowym, bezkofeinowym,
  • poprawia trawienie.

Zastosowanie:

Używany do wypieku ciast, ciasteczek, jako zamiennik kakao, jako dodatek do lodów,karob_net2
używany w napojach mlecznych i w przekąskach .

Opakowanie:

  • puszka z plastikową nakrętką – zawartość netto 250g,
  • torebka foliowa – zawartość netto 400g

karobkarob karob2

 

 

 

 

Ulotka do pobrania: przód, tył